Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 06:43

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 3 » День у школі
16:28
День у школі

До школи діти йдуть з радістю, щоб дізнатися багато нового і цікавого,  мати змогу поспілкуватися з друзями. Вони обговорюють останні шкільні та домашні новини. Та ось лунає дзвінок, і всі поспішають до класу.

Школярі дуже люблять своїх учителів і шанують їхню мудрість. Кожен урок не схожий на інший. З учителями у клас приходить якийсь новий непізнаний світ. Коли вони бачать усміхнені очі вчителя, їхні серця починають битися частіше, а якийсь невидимий двигунчик рухає їхні олівці та ручки. Інколи час збігає так швидко, що  дратує дзвінок на перерву.

А які милі дітям ці короткі перерви! Чого тільки не встигають учні упродовж них зробити: і пошептати на вушко подрузі, і забігти у бібліотеку, і вкусити пиріжка або просто побавитись іграшкою.

Інколи чуємо, як дехто нарікає, що у школі  скучно. Але це не так.  Адже діти - частинка школи. Від них залежить, чи буде шкільне життя цікавим. Якщо бути уважним на уроці та розумно активним на перервах і після уроків, то й не зауважиш, як минають шкільні дні. Напевно, окремим учням ліньки покумекати, як знайти себе у шкільному вирі.  У школі  завжди буде добре і цікаво...

Переглядів: 485 | Додав: Lex | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz