Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 09:57

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 11 » День розуміння й доброти
17:07
День розуміння й доброти

     3 грудня 2014 року – день звичайний для 25 вихованців Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради, які мають особливі освітні потреби. Яке ж це - свято для них? Як би хотілося, щоб все було звичайним в їхньому житті, але вони – «особливі», їм не легко інтегруватися в звичайній школі, незважаючи на мудрий термін «інклюзивна освіта». Це розуміють педагоги школи, створюючи для наших особливих дітей комфортні умови та психологічний затишок  в шкільному колективі.

     Урок доброти «Дивіться на нас, як на рівних», який був проведений 3 грудня 2014 року, допоміг зрозуміти учням проблеми дітей з особливими потребами, що навчаються поруч з ними, зрозуміти як жити їм у складному світі.

     15 вихованців школи-інтернату взяли участь в ХХ обласному фестивалі творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе». Позитивним кроком у розвитку наших дітей з особливими потребами була презентація виробів , які були представлені ними, на фестивалі «Повір у себе».

     Добротою світилися очі цих дітей, адже їхнє відчуття щастя було таким великим.

     Приділяймо більше уваги дітям з особливими потребами в повсякденному житті. Нехай вони відчувають себе рівними серед рівних.

Переглядів: 530 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz