Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 09:28

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Червень » 3 » День матері
21:47
День матері

Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято - День матері. В 2019 році День матері припадає на 12 травня. 

Слово "мати", "мамо", "матуся" завжди асоціюється у нас з любов'ю, добротою, ласкою. Мати - найближча людина, яка піклується про нас, незалежно від нашого віку, статусу, сімейного стану, майже єдина людина, яка любить нас безумовною, щирою любов'ю.

День матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної ніжності і тепла! Любов матері - основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертви.

Безумовно, це свято - одне з найбільш зворушливих , тому що всі ми з дитинства через життя, до своїх останніх днів, несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ - обличчя своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притулить до серця і буде самовіддано любити нас, незважаючи ні на що.

Учні нашої школи брали участь у святковому концерні нашого селища.  Горпинич Софія виконала пісню «Свято», отримавши в нагороду бурхливі оплески від місцевих жителів.  Дует у складі Горпинича Романа та Ткачука Івана виконав пісню «Мама». Це надзвичайно обдаровані, талановиті та активні учні нашої школи, які завжди з особливим азартом беруться до участі у всіх заходах .

День матері - сімейне свято, і це важливий момент у вихованні дітей. Саме діти повинні пізнати, відчути, ким є для них мати, що зробила вона і якої пошани заслуговує. У щасливої матері - зростають щасливі діти, тому давайте робити життя наших матусь прекрасним!

У цей день від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом! Для вас, любі матусі, найкращі квіти, найщиріші побажання, найніжніші поцілунки!

Переглядів: 343 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz