Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 14:15

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 8 » День безпечного Інтернету
12:37
День безпечного Інтернету

5 лютого вихованці Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради приєдналися до Всеукраїнської акції #STOP_SEXтинг до Дня безпечного Інтернету, який відзначається в 140 країнах світу, зокрема в Україні.

У межах акції вчитель інформатики Гоц А.В. провів урок для учнів 8-11 класів на тему «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?».

Зокрема вчитель наголосив на тому, що в Україні зростає кількість дітей, які отримують доступ до мережі Інтернет. Разом із тим збільшується кількість злочинів сексуального характеру щодо дітей в онлайн-просторі – онлайн-грумінг та вимагання. Налагоджуючи довірливі стосунки з дитиною та використовуючи фейкові акаунти в соціальних мережах, злочинці вимагають у дитини інтимні фотографії та шантажують її, погрожуючи розіслати фото знайомим, вимагають більш інтимні матеріали, гроші чи приватні інтимні зустрічі.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Всі учасники заходу прийняли рішення, що разом МИ зробимо Інтернет кращим.

Переглядів: 362 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz