Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 19:22

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 20 » Дарували дітям радість
11:59
Дарували дітям радість

Справжнє свято влаштували працівники Гусятинської ДЮСШ  для вихованців Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради у четвер, 15 листопада 2018 року, при сприянні вчителя фізкультури Кирика С.О..

Цього дня на футбольному майданчику ДЮСШ юні господарі поля знову, вже втретє, зустрілися з футбольною командою Гримайлівської санаторної школи. Знаючи вправність суперників, гості матчу серйозно готувались до поєдинку: посилено тренувались, «підтягували» фізичну форму, відточували удари по воротах. Тож гра вдалась багатою на цікаві моменти, напруженою та результативною. Футболісти змогли продемонструвати майстерність володіння м’ячем, відзначилися комбінаційною грою, точними передачами і ударами по воротах. На завершення команди пробивали післяматчеві пенальті.

Після футбольної зустрічі на вихованців із Гримайлова чекав сюрприз від директора ДЮСШ Трояна І.М. – запрошення відвідати басейн.

Втомлені, але щасливі діти із задоволенням відпочивали – плавали, пірнали, а також згадували найяскравіші моменти гри, характеризуючи її як «класну» і «прикольну».

Ця зустріч, звичайно, показала не тільки сильні, але і слабкі сторони нашої команди. Проте, Гримайлівські юні футболісти не втрачають оптимізму: «Ми добре потренуємось, а тоді обов’язково переможемо!» - обіцяють вони.

Вихованці Гримайлівської санаторної школи щиро дякують директорові Гусятинської ДЮСШ Трояну Ігорю Михайловичу, тренеру з футболу Шмигановському Віталію Петровичу та його вихованцям за такий теплий прийом і щедрий подарунок.

Переглядів: 379 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz