Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 04:59

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 8 » Цікавий відпочинок в "Аквапарку"
16:06
Цікавий відпочинок в "Аквапарку"

Дітей обов’язково треба заохочувати за їхні старання у навчанні, досягнення у захопленнях, бажання до самовдосконалення. А найкраща винагорода за працю – звісно ж, відпочинок, який для дітей має бути захоплюючим, цікавим та незабутнім.

7.02.2018 року поїздку до аквапарку «Алігатор», що у місті Тернопіль,  для 10 вихованців Гримайлівської санаторної школи-інтернату подарувала  громадська організація «Братерство сиріт України»( голова Ігор Українець).

Подарунок – не випадковий, адже дружня шкільна родина навчального закладу ніколи не сидить на місці: за можливості вони постійно подорожують, влаштовують екскурсії. Поїздка в аквапарк — це не лише можливість весело провести час. Найголовніше — єднання довкола чогось спільного, зміцнення відносин один з одним, що особливо важливо у дитинстві. Подібний відпочинок має неабияке значення для фізичного розвитку, урізноманітнення їхнього дозвілля та, безперечно, поліпшення стосунків в учнівському колективі.

А в аквапарку було супер! Він такий великий-великий, наче ціле водяне містечко! Для дітей це унікальна можливість під час свого заслуженого відпочинку побувати в такому, для багатьох новому, середовищі: усім разом поплавати, покататися на гірках, пострибати на хвилях, поплескатись в басейні, розважатись на водяних атракціонах, отримати неперевершені відчуття від фінської сауни, масажу. Дітей почастували смачною піцою, запашною кавою.

Ви  тільки подивіться на  ці усміхнені обличчя на фотографіях на пам’ять!

Але подарунки на цьому не завершились. В п’ятницю 09.02.2018 року  Ігор Українець разом із своїми  колегами завітають до наших вихованців з цікавою розважальною дискотекою в східному стилі, де заряд бадьорості та гарного настрою подарує шоу-програма з діджеєм.

Ми щиро дякуємо за вашу турботу. Такі заходи допомагають стати дітям більш згуртованими, дружнішими, толерантнішими.

Переглядів: 521 | Додав: Lex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz