Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:49

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 10 » 2 лютого – Всесвітній день водно-болотних угідь
12:21
2 лютого – Всесвітній день водно-болотних угідь

За екологічним календарем 2 лютого відзначається Всесвітній день водно-болотних угідь. З цієї нагоди в нашій школі з учнями 7-11 класів було проведено екологічний урок на тему. «Водно-болотні угіддя – наш природний захист від впливу стихійних лих», з використанням мультимедійної техніки. Працівник екологічного відділу заповіднику «Медобори» Мамчур Ольга Андріївна продемонструвала та розповіла учням про річки, озера, ставки, болота нашої місцевості. Водночас було наголошено на проблемі засмічення водойм та берегів пластиковою тарою, побутовим сміттям. Це погіршує екологічний стан місцевості, негативно впливає на стан здоровя населення та рекреаційний імідж.

Важлива участь кожного жителя краю, від наймолодшого до найстаршого, в такій відповідальній справі, як охорона та збереження навколишнього природного середовища.

Спеціаліст заповідника «Медобори» Ольга Андріївна разом з учнями обговорювали різні шляхи вирішення екологічних проблем. Учні пропонували свої, досить цікаві методи поліпшення екологічного стану певних територій.

Переглядів: 564 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz