Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 07:49

Гримайлівська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 7 » 21 листопада – День Гідності і Свободи
13:31
21 листопада – День Гідності і Свободи

Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був святом свободи, і революція у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Президент України Петро Порошенко підписав указ про щорічне відзначення 21 листопада Дня Гідності і Свободи.

З метою вшанування громадянського подвигу, патріотизму і мужності людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини в Гримайлівській санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради була проведена загальношкільна лінійка «Пам’ятай про гідність! Захищай свободу!». Хвилиною мовчання учні вшанували пам’ять борців за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність. 

Переглядів: 473 | Додав: andriygoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
ДСЯОУ
 Державна служба якості освіти України
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz